2023: Vår brasa. 

Söndag den 30-april kl, 17:00

Årets vårbrasa blev väldigt lyckad, vackert väder, väldigt välbesökt med folk som kom,vid något tillfälle var vi över 60 st. 

Fredrik Jansson stod för försäljningen vid den för tillfället återöppnade Willingsbergsgrillen med kanonkorvar och andra förfriskningar, även en kortare familjepromenad hade ordnats där Ulf Gunnarsson vann första priset i form av lunch på Lekhyttans restaurang (sponsrad) 

Förövrigt var brasan lite svåreldad men den tog sig till sist, men som en riktig överraskning glödde det länge efteråt trots eftersläckning och en riktig regnskur dagen efter,, hela 5 dagar efter glödde det i den gamla brasas? men nu är den släckt i alla fall.    

Det finns även bilder under fliken bildgalleri.2023: Vår röj.

Lördagen den 15 april 13:00 samlades ett antal boende i området (11 st.) vid Kvarnhjulsplatsen för att röja sly och plocka skräp.

Fokus den här gången blev att snygga till vid Kvarnhjulsplatsen, Röja sly vid avfarten till byn från Karlskoga, samla ihop sly till kommande vår brasan, dagen avslutades ca. 16:00 med korv grillning vid Kvarnhjulsplatsen.

En lyckad dag med bra resultat och vädret kunde knappast vara bättre (sol och många +-grader)  Lite historik om Byalaget genom åren:

Se bilaga nedan: